Stålende 17. mai

17. mai 2018 ble en strålende dag i Vefsn. Ikke minst på bygdetunet på Dolstad.

Mange har tradisjon for å besøke bygdetunet på Dolstad 17. mai. I det finet været i år var det ekstra hyggelig å være der. (Foto: Asbjørg Sande)

Mange har tradisjon for å besøke bygdetunet på 17. mai etter at barnetoget er ferdig. Og i år  benyttet ekstra mange sjansen i det fine været.

Etter en litt hustrig morgen steig temperaturen jevnt og trutt utover dagen. Det var satt ut rikelig med bord, stoler og banker utover tunet, og publikum benket seg og ble værende lenge. Med servering ute og inne fikk alle litt i magen, og underholdningen sto først Halsøy songkor og seinere Maren Lindseth Pettersen på fiolin for.

Åse Floa Steinrud har besøkt bygdetunet utallige ganger, ikke minst på 17. mai. Hun startet dagen med barnetog og gudstjeneste, og ville også få med seg borgertoget og talen for dagen på torget med Rachel Berg. – En nydelig dag, sa hun.

Maren Lindseth Pettersen underholdt.

Åse Floa Steinrud koste seg i finværet.

Comments are closed.